вівторок, 23 квітня 2024 р.

Загальнонаціональна акція "Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь"

 Учні 11 класу Торговицького ліцею активно проявили себе у ініціативі збереження навколишнього середовища та виявленням віри у майбутнє шляхом висадження саджанців самшиту та білого бузку. Ця ініціатива, що відбулася в рамках загальнонаціональної акції "Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь", стала яскравим прикладом об'єднання та підтримки екологічних зусиль в молоді.

Учні з особливою увагою висаджували кожен саджанець, надіючись, що він стане частиною природи, яка буде радувати очі та надихати населення на подальші дії на користь довкілля.
Такі ініціативи відображають сучасні тенденції в екологічному та соціальному аспектах та свідчать про те, що молодь має потенціал і бажання змінювати світ на краще.
Акція "Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь" підкреслила важливість дій кожного для збереження навколишнього середовища та побудови кращого майбутнього для наступних поколінь.



















Немає коментарів:

Дописати коментар

  22 квітня в нашому 5 класі ми відзначили День Землі захоплюючою вікториною! Вікторина допомогла учням не лише перевірити свої знання про н...